Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
 Vols canviar la mida? A  A  A
Et trobes a:  Portada > Destaquem 1

‘El Danseu Festival 2017’

Des del dia 6 fins el 17 d'agost el municipi de les Piles acollirà la V edició ‘El Danseu Festival’. Aquest és un festival de dansa que reuneix ballarins
provinents d'arreu del món durant 12 dies formant part d’un workshop amb professors i coreògrafs de les grans companyies internacionals de dansa contemporània.
Paral·lelament s’ofereix una programació d'espectacles i activitats per a tots els públics.
La celebració de la cinquena edició consolida el festival com un dels actes culturals de referència d'una zona en què, per motius geogràfics i demogràfics, hi ha poc accés a continguts culturals d'aquest tipus.
Enguany el festival de carrer es concentrarà els dies 11 12 i 13 d'agost. El divendres 11 d’agost a les 19:30h, l'Opening Danseu 17 donarà el tret de sortida a una vintena d'espectacles de dansa, circ, música i diverses activitats per a totes les edats que s'aniran succeint en diversos espais de Les Piles.
Durant aquests tres dies s’habilitarà una zona de Street food amb FoodTrucks per a que els visitants del festival puguin menjar sense necessitat de desplaçarse.
D’aquesta manera, creant un nou format de festival de carrer familiar, el
Danseu es presenta com un festival dirigit a la creació i captació de nous
públics per la dansa i les arts del moviment.
Animem a la gent a que vingui a participar d'un festival que ens permet gaudir de l’art, la dansa i el moviment en un entorn rural immillorable.