Serveis de residus

SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS

DEIXALLERIA MÒBIL 2020

La deixalleria mòbil consisteix en un vehicle adaptat de recollida que visita diferents poblacions i nuclis de la comarca amb un calendari preestablert. 

És un contenidor autocarregable amb diferents compartiments per a la recollida de residus ordinaris (vidre, envasos lleugers, etc.), voluminosos i especials.  

La deixalleria mòbil és adequada per apropar i reforçar el servei de deixalleria a les poblacions que no disposen d'una instal·lació fixa i oferir així el servei a poblacions petites on no n'hi ha. Les deixalleries mòbils depenen d'una deixalleria fixa on es destinen els residus recollits. 

ÉS OBLIGATORI FER-NE ÚS CORRECTE AMB LES MESURES SANITÀRIES DEL COVID-19

Aquest 2020 la durada del servei i el nombre de serveis serà diferent. Degut a un ús inapropiat del servei (furts, dipositar elements no apropiats, elements per fora de les caixes...), s’ha cregut convenient reduir l’estada dels serveis mòbils de DIVENDRES A DILLUNS  (s’ubicaran els divendres al matí i es retiraran el dilluns al matí).

Municipi/ NucliData any 2020
Les PilesDel 31 de Juliol al 3 d'agost (Deixalleria + Caixa)
  
  
  

RECOLLIDA DE RESIDUS MUNICIPALS

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà es l'ens que s'encarrega de la gestió dels residus municipals de la comarca (recollida de residus, tractament, construcció i gestió d’instal·lacions i activitats d’educació i sensibilització ambiental).


MÉS INFORMACIÓ DEL SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS A LA CONCA